Тредлифтинг / мезоконци /

За мезоконците и тредлифтинга

 

Какво е тредлифтинг?

Тредлифтингът е нов естетичен метод за уплътнение, укрепване и повдигане на отпуснати тъкани със стерилни биорезорбируеми мезоконци Lead Fine Lift.

Принцип на действие :

Подкожното въвеждане на мезоконци има моментален стягащ и лифтинг ефект. Присъствието на нишката в тъканите ревитализира кожата, подобрява тонуса и блясъка й, придава й младежки вид.

Предимства на тредлифтинга:

Атравматична техника:  убождането с иглата и въвеждането на конеца е безболезнено, не се налага анестезия. Не е необходим възстановителен период. Бърза и лесна процедура, която отнема минимално време.

Незабавен и дълготраен ефект с незначителна тъканна реакция. Техниката уплътнява съединителната тъкан, моделира контурите на лицето и тялото, стимулира производството на колаген в кожата, активира възстановителните процеси, повишава микроциркулацията на кръвта, подобрява мускулния тонус. Ефектът продължава до 2 години.

100% биосъвместимост и пълна резорбция на конеца и съответно минимален риск от алергични реакции.

Тредлифтингът успешно се съчетава с други естетични процедури – мезотерапия, биоревитализация, пилинг, филъри.

Показания :

  • моделиране на лице, шия и деколте, горна част на ръката (предмишници)
  • изглаждане на бръчки, освежаване и изравняване на тена
  • намаляване на обеми – моделиране на коремната област, намаляване на целулитни натрупвания

 

  • Мезоконци Lead Fine Lift?

mezo-igla

 

Мезоконците са система от игла с поставена в нея тънка монофиламентна нишка. При изваждане на иглата конецът се отделя и остава имплантиран подкожно. В последствие нишката се резорбира напълно в рамките на 180 – 240 дни, като биоревитализиращият ефект продължава.

Мезоконците Lead Fine Lift се произвеждат по патентована технология от корейския научно-производствен холдинг MEDIFIRST. Използва се високотехнологично оборудване в стерилни условия.

Качеството на продукцията се гарантира от сертификатите: CE, ISO, GMP, KFDA.

 

 

  • Anchor мезоконци

Разработен по авангардна технология без нарези на нишката Anchor е най-съвременният мезоконец, съчетаващ атравматично поставяне и максимален лифтинг ефект. Ефектът от поставянето на Anchor се запазва по-дълго във времето и е сравним с хирургическия лифтинг. (по-малко)

Резорбируем мезоконец от PDO (полидиоксанон) произведен по уникален метод  за по-силен и продължителен лифтинг ефект.

Произведен по пресовa технология без нарязване
Би-дирекционални зъбчета с форма на стрела
Удължено действие до 12 месеца
Минимално травмиране на тъканите благодарение на : Висококачествена канюла L-тип, Ергономичен захват, Електролитно шлифоване