Филъри

fillar Филърите – Какво представляват : Това са гелове въз основа на стабилизирана хиалуронова киселина от неживотински произход. Поради тази причина, алергичните реакции към тях са изключение. Те не предизвикват грануломатозни и възпалителни реакции и затова са напълно безопасни. Филърите се използват за различни естетични корекции, като попълване на бръчки, уголемяване на устни, оформяне контура на лицето, оформяне на скули. и др. Като подмладяваща процедура , освен , че запълват бръчките, те стимулират и колагенообразуването в мястото на инжектирането, така че след разграждането на филъра бръчката изглежда по-малко видима.

 

Важно !!! Филърите дават незабавен ефект ! Веднага след инжектирането!

 

 Hyaluronica                              Stylage

filari1filari2


Благодарение на специфичния производствен процес, свързан с последните научни и биолгоични достижения Stylage е идеалния за запълване гел на база на хиалуронова киселина.Филърът е много пластичен и лесен за работа.

Патентованата технология IPN-Like и наличие на естествен  антиоксидант  гарантират безопасен и надежден продукт с високо качество.IPN –Like технология – взаимопроникващи се мрежи-патентован метод. Антиоксидант във филъра забавя разграждането на продукта във времето, ограничава вторичните ефекти (зачервяването).

 

 цена 350,00 – 420,00 лв.

 

 

 

 Teosyal® Redensity II

Всяка втора жена около 30 годишна възраст е загрижена за зоната около очите, която с напредването на годините губи тонус и изтънява. Мускулите отслабват, мастните подложки се променят като оформят хлътвания в около очните ямки.За този проблем  Teosyal предлагат продукт специално разработен да третира трудната и чувствителна зона около очите. Teosyal® Redensity II Eyes  е инжекционен гел специфично предназначен за зоната около очите.
redensity_II

Той е вискоеластичен гел от кръстосано и едновременно свързана и не модифицирана хиалуронова киселина .  Гелът е напълно прозрачен и съвсем слабо хигроскопичен , като поема минимално количество вода, и дава незначително или никакво подуване след прилагане. Вискоеластичността му е разработена перфектно да се разпределя в периорбиталната зона безопасно и трайно, като дава възможност за лесно и контролирано позициониране на гела. Teosyal® Redensity II Eyes е предназначен за третиране на кръговете около очите, деформиране на „долината на сълзите”, на хоризонталната линия под очите и на все още не изразени торбички под очите. Перфекно дозираната концентрация на хиалуроновата киселина осигурява оптималната хидратация в периорбиталната зона. Redensity Eyes  съдържа: 15 mg на ml хиалуронова киселина, 8 аминокиселини (глицин, лизин, треонин, пролин, изолевцин, левцин, валин и аргинин, 3 вида антиоксиданти (глутатион, N-ацетил-L-цистеин, алфалипоева киселина), 2 минерала (цинк и мед), 1 витамин(B6) . Лидокаин хидрохлорид (0,3%) е добавен за максималния комфорт на пациента, така  че на практика процедурата е почти безболезнена. Аминокиселините, витаминът и минералите са необходими за реструктуриране и регенериране на клетките,  антиоксидантите за защита на клетките , а хиалуроновата киселиина замества загубата на обем и подобрява хидратацията на кожата. Клинично проучване доказва трайни резултати в продължение на 1  година след поставянето, а  72%  от пациентите не са имали нужда от допълнително третиране след първоначалното инжектиране. Иглите с които се третира са много тънки и дискомфортът от болка е сведена до минимум, не се изисква както предварителна така и след терапевтична подготовка.

 цена 400,00 лв.

 

Teosyal Ultra Deep

teosyal

Предназначен за възстановяване на обема на скулите, за корекция на леки провисвания и за запълване на дълбоки бръчки на лицето при хора с по-плътна кожа.

 

1,2     мл  – цена 470,00 лв.

 

 

Teosyal Ultimate

teosyal_ultra_deep

Предназначен за скулптуриране на цялото лице и увеличаване на обема.

 

 

 

3,00 мл  – цена 1200,00 лв.

 

 

 

ALIAXIN® -решения за цялостно подмладяване, подчертаващи естествената красота, за хармонични и балансирани естетични резултати

Възстановява естествения овал, пълнотата и симетрията на лицевия контур, връща тонуса на кожата, укрепва  еластичността и поддържа хидратацията: това са естетичните и терапевтични резултати, които АЛИАКСИН® гарантира. АЛИАКСИН® има естествен лифтинг ефект съчетан с биологично действие, стимулиращо възстановяването на колагеновите структури на дермата.

Три различни формули със специфични вискоеластични свойства, създадени по изследвания на IBSA за постигане на максимална клинична ефективност чрез комбинация от хиалуронови киселини с различно молекулно тегло и различна степен на омрежване.

 

 

ALIAXIN GP – Global Performance – бръчки, обем, корекции и подобрения

 

alaxin_gp

Показания:

 • Идеално решение за третиране най-често срещаните естетични дефекти
 • Глабеларни бръчки
 • Назолабиални гънки
 • Марионетни бръчки
 • Възстановява обема в областта на бузите и брадичката

цена 370,00 лв.

 

 

 

ALIAXIN FL – Устни, обем и контур на устните

 

Aliaxin-FL1

Показания:

 • Очертаване на контура на пигментния ръб на устните и увеличаване на обема
 • Устни ъгли (устни комисури)
 • Периорални бръчки
 • Идеален вискозитет, гарантиращ хомогенно разпространение в устната лигавица
 • Висока устойчивост на механичен стрес
 • Инжектира се с игла 30G без да се променя гелообразната структура

цена 370,00 лв.