Микродермабразио

Комбинирано кристално и диамантено Микродермабразио. 

 

  •    Полезна информация :

Микродермабразиото представлява нехирургичен метод за подмладяване на кожата чрез механична ексфолиация на кожата, без химикали или лазер. Тов е една модерна и безболезнена алтернатива на традиционните химическия или лазерен пилинг. Бърз и удобен начин за бързото възстановяване и възвръщане на гладката и млада кожа. Микродермабразиото става все по-популярен начин за подмладяване на кожата и намаляване на стрии. Според Американската асоциация по естетична пластична хирургия (ASAPS), процедурата микродермабразио е в топ 5 на не-хирургическите процедури за разкрасяване през 2010 година.

Микродермабразиото представлява бърза, лесна и ефективна форма за ексфолация за всички видове и цветове кожа, без болка и дискомфорт. Чрез него се премахват ненужните мъртви клетки от повърхността на кожата, като се стимулира продукцията на нови млади  клетки и различните активни вещества нанесени във  вид на ампула, маска , гел, се усвояват по-добре. Тази процедура намалява финните бръчки, старческите петна, белезите, стриите и полира кожата. В резултат вашата кожа е по-здрава, жизнена и еластична.

  •     Показания за приложение:

– Обновяване на кожата;
– Изсветляване на кожата;
– Премахване на пигментации и възрастови петна;
– Свиване на разширени пори;
– Намаляване на малки и средни фини бръчки;
– Намаляване на стрии;
– Регулиране на себума на склонната към акне кожа;
– Подобряване вида на загрубялата и повредена кожа;
– Подобрение на повредената от слънце кожа;
– Подобрение на белезите от акне;
– Забавя се процеса на стареене на кожата;

  •     Видове микродермабразио

При кристалното микродермабразио се разчита на малки кристали, които  се прилагат върху кожата, за да ексфолират. При този вид микродермабразио, с помощта на кристали, може да се постигне и по-дълбоко ексфолиране, което го прави подходящо за третиране на бръчки,  белези и стрии

При диамантеното микродермабразио процесът на нежно премахване на мъртвите клетки се извършва от апликатор с диамантен връх, който създава слаб вакум, за да премахне мъртвите или увредени кожни клетки. Кожата е по-мека, гладка, чиста и свежа. Най-важното – изглежда по-млада. Микродермабразиото се различава от дермабразиото, по това, че представлява по-нежна и не толкова агресивна козметична процедура. След процедурата  се наблюдава леко  зачервяване.