Традиционни козметични процедури

kosmetichni proceduri

    Почистване на лице, гръб, деколте .

( включва: почистване на лицето с тоалетно мляко или измиващ препарат, четков пилинг, ензимен пилинг, вапозон, механична екстракция, дезинфекция, при необходимост йонофореза, масаж, дарсонвал, маска и успокояващ крем)

Продължителност на процедурата- 1 час и 30 мин. – 2 часа.

 

Защо трябва да се прави почистване на лице  и респективно гърба и деколтето?

 

Тази процедура се сpocistvaneмята за базова, и се прави преди другите процедури. Почистването на лицето ни осигурява премахване на горния слой на мъртвите клетки, освобождава порите от натрупалия се себум и прах, което може да стане само с механична екстракция .След тази процедура кожата изглежда свежа и гладка.

При акнеична кожа почистването на лицето в комбинация с домашно лечение дава прекрасни резултати, които не могат да бъдат постигнати с нито една от двете манипулации поотделно.

Заблуда е почистването с ултразвук. Прави се ултразвуков пилинг, но в никакъв случай при помощта на ултразвука не могат да бъдат премахнати комедоните.Ултразвуково почистване е подходящо при сухи и нормални кожи, където липсват комедони.

 

Други

 

  • Дарсонвал
  • Йонофореза
  • Четков пилинг
  • Ензимен пилинг
  • Различни видове маски
  • Епилация – кола маска

 

  • Вакуумен масаж :

kozmetichni1

 

Eдно добро и евтино средство за борба с целулита , провежда се в две фази :

1. статична – когато проблемните зони се масажират

2.динамична – прави се лимфодренаж, за подпомагане на циркулацията на лимфата и борба с отока на крайниците.Работи се с екстракт от люта чушка, имащ мощно липолитично (разграждащо мазнини) действие.

Вакуумните масажи се правят в курс от по 10 процедури с интервал между порцедурите един – два дни.