За нас

Фирмата е създадена през 2008 година, като още от самото начало ние се насочихме към сегмента на естетичната дерматология. Винаги сме се стремяли да предлагаме само високо качество в услугите си и за целта всички манипулации винаги са се осъществявали под контрола на дипломиран лекар – дерматолог, използвайки само качествени материали и оборудване, отговарящи на съответните медицински и козметични стандарти.

През 2010 година , след решение за разширяване на дейността на фирмата в сферата на продажбата на козметично оборудване и след внимателна селекция на съответните производители, се спряхме на , безспорно, най-големите и иновативни производители на високо-технологична апаратура в Азия. В подкрепа на горните твърдения са следните сертификати, удостоверяващи качеството на предлаганите продукти , а също и оценката на самият производител :

  • ISO9001 2000
  • IPL Sertificate
  • Export Sertificate
  • CE Sertificate

    Следвайки заложената стратегия на развитие, през 2011 дружеството получи и лиценз за Център за Професионално обучение и квалификация , като по този начин станахме единствените в Плевенска област , които можем да предложим цялостен комплекс от услуги в сферата на Козметиката, Обучението по дадените професии и доставката на козметично оборудване.